Eli 13 veckor

Tiden går fort nu. Man märker redan hur mycket tyngre det är att bära honom, jag passar på att ha honom i knäet så mycket det bara går nu medan han fortfarande får plats där. Mycket saker har hänt bara den senaste veckan och vi har varit på resande fot. Han har ingenting emot att vara på olika ställen, vilket är skönt eftersom både jag och Joel åker rundor en del. Vissa har synpunkter på att han som 13 v valp bör vara hemma mycket nu och bara ta det lugnt och ”valpa” sig. Jag resonerar som så att jag och Joel är hans hem. Oavsett var vi är ska han alltid känna sig trygg hos oss.

För en vecka sedan tog min lillebror studenten och Eli följde glatt med. De skulle dock skjuta fyra kanonskott när studenterna sprang ut. Ajdå! Jag visste att jag inte skulle hinna gå iväg så långt innan de skulle avfyra kanonen ändå, så jag höll huvudet kallt och lät honom vara med när lillebror sprang ut. Visst blev han paff vid första smällen, men inte mer än så. De övriga tre tog han bra och stoltast av alla var jag!

Efter studenten åkte vi till Åhus, där vi sov en natt. Vi var på stranden båda dagarna och Eli fick leka med Hannas underbara Kenta och Ninnis fina kooikrar Tilla och Flora. Eli tog även sitt första dopp! Så jäkla fint att se, hur han ville springa i men inte riktigt vågade. När jag sen stod i vattnet hittade han modet och vågade sig i. Lyckligast av alla var jag!

Igår var vi hos veterinären för att få en spruta. Allt gick bra och Eli märkte knappt det. Annars kör vi stenhårt med klickern nu. Han börjar bli säker på ”sitt” och jag har precis börjat klicka in ”ligg”. Han tycker det är så roligt att träna, speciellt nosetouches för det har han verkligen fattat nu. Idag började vi lite med skvallerträning, det ska han bli mästare på! Vi tränar bara för att det är kul och vi ställer inga som helst krav på honom. Nu fick han precis en godis av Joel och lyckligast av alla blev Eli.

Här är ett smakprov av veckans bilder. Resten kommer att läggas in i galleriet inom kort!

img_3798

img_3873

img_3904

img_3955

img_4055

img_4136

img_4212 kopiera

img_4238

student

student-1

2 tankar om “Eli 13 veckor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: