Eli 5 mån – Club Show

Det var ett tag sedan jag skrev och många saker har hänt. Det känns som att jag och Eli verkligen börjar känna varandra nu. Jag litar ganska mycket på honom. Han har bra kontakt med mig på promenaderna och nästan mest när han går utan koppel. Han väntar när jag ber honom och börjar gå igen när jag kallar. Det ända som hindrar mig från att ha han lös oftare är all mat på gatan. Speciellt nu på Malmöfestivalen, då ligger det skräp överallt, vilket Eli absolut inte har någonting emot!

Vi har bott hemma hos Joels föräldrar i sommar. De bor nära havet och Eli har varje dag sprungit lös i skogen. Vi har paddlat kanot i Helge å med Eli. Han var så lugn och fin under turen och urgullig i sin flytväst.

Vi har varit på Club Show i Värnamo på High Chaparall. Vi träffade så mycket trevligt folk och jag lärde mig väldigt mycket. Vi ställde även Eli i valpklassen och han var så duktig. Han sprang precis så jag ville och han var tålig med domaren. Jag trodde inte domaren skulle klämma och känna så länge. Däremot trodde jag att vi skulle få ställa upp Eli så domaren fick titta på honom på avstånd. Men det hoppade hon dessvärre över helt, vilket var tråkigt eftersom vi övat mycket på det. Det var Eli och två av hans bröder med i ringen. Eli kom trea och vi fick en påse godis och en boll som luktade jätteilla med oss hem – Vi var alltså helnöjda och Eli kunde inte varit duktigare!!

5 mån, med tillräcklig bredd i huvudet, välplacerade öron med tjockt öronläder, lagom med läpp, välpigmenterad, utmärkta ögonkanter utan synlig bindhinna, passande benstomme, utmärkta trampdynor, ok skuldra för ålder, tillräcklig längd i ländparti, ok kors valp, svans bra vid i lår, bra hasvinkling, rör sig bra bak fram använder sitt starka ländparti från sidan.

Efter Club Showen åkte vi till Göteborg för att bo några dagar i Joels systers kollektiv. Det verkar trevligt att bo så många i ett hus. Därför tog vi tillfället i akt och flyttade in vår vän Elias i vardagsrummet igår. Hur trevligt som helst kommer det bli! Så nu är vi tillbaka i Malmö, dagmatte är fixad och bara ett år till jag är klar sjuksköterska!!!

Här kommer en väldans massa bilder.

IMG_5187

En väldigt fin Clumber enligt min smak.

 

IMG_5287
IMG_5314

Här springer vi i ringen.

IMG_5336

Här blir Eli bedömd av domaren.

IMG_5339
Här springer vi själva.

IMG_5377
 1a Lucky Bear’s Zimply Eskil
2a Lucky Bear’s Zlatan
3a Lucky Bear’s Zecret Eli
Här ser man tydligt att Eli är lite mindre än de andra. Precis så inte domaren vill ha det, men precis så jag vill ha det!

IMG_5383
Mätt och nöjd av all korv.

IMG_5425
 Lucky Bear’s Zpecial Agnes

IMG_5446
Lucky Bear’s Zpecial Agnes

IMG_5461

 

Fin tik!

IMG_5495
Cloudhopper’s White Limosine Driver Vilda

IMG_5521
 Min fina Eli!

IMG_5544
Lucky Bear’s Zpecial Agnes

IMG_5629

Min fina Joel i Göteborg


Avslutar med en bild på min alldeles egna ögonsten

 

2 tankar om “Eli 5 mån – Club Show

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: