Spårning och dagmatte

Nu har vi spårat för första gången! Det var roligt och Eli gillade det verkligen. Vi var ute i skogen med Ninni och hennes två Kooikrar  (www.taggadetassar.se). När han väl fått vittring såg man på honom att han hittat något han verkligen var tvungen att gå till bottnen med, så han nosade vidare, väldigt noggrant tills han tillslut hittade den lite läskiga klöven. Men efter lite barbarisk lek med klöven var den såklart helkul. När vi sen åkte hem var han helt slut! Vi ska definitivt spåra snart igen för han verkade tycka det var så spännande och stimulerande. Sen var han faktiskt duktig också enligt Ninni!

Nu har skolan börjat igen för både mig och Joel efter ett väldigt långt och intensivt sommarlov. Vi har skaffat två dagmattar och det känns hur bra som helst. Jag trodde det skulle vara mer konstigt att lämna bort honom, men det känns bättre än vad jag hade väntat mig. Det ska bli skönt när de börjar lära känna varandra lite mer, men det kommer så klart!

Nu börjar vi förbereda oss för Sofieros Internationella hundutställning nästa helg. Det ska bli kul! Jag och Joel var där förra året för att träffa en Clumber Spaniel för första gången. Tänk vad tiden går och tänk att jag har en alldeles egen klump nu (som om två dagar blir ett halvår!). Känns hur knasigt som helst. Men också hur bra som helst.

Idag har jag, Eli och Joel myst hela eftermiddagen!

IMG_6063  De nya tänderna, farliga? Mest söta.
IMG_6061
IMG_6042   IMG_6009   Sträcker ut sig i vår säng, skönt att vara hemma!IMG_5990   IMG_5961   Flora klarade ett svårt spår med bravur, här visar hon sin stolta matte vad hon hittade!IMG_5951   Rantafejs Folara Av AyladarIMG_5930   Meisje’s Can-TillaIMG_5902

IMG_5878  Eli, väldigt misstänksam!
  Tack Ninni för en trevlig dag!

 

En tanke på “Spårning och dagmatte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: