Utställning i Sofiero 15/9-13

I helgen var vi på utställning och Eli ställdes i valpklass. Han var ensam i klassen och sammanlagt var vi nog bara 6 Clumbers. Solen sken och framåt eftermiddagen blev det väldigt varmt! Eli blev BIR-valp med väldigt fina ord från domaren. Det var Fredrik Norgren som var domare, han tyckte verkligen om Eli och det var han noga med att påpeka! Kritiken kommer här:

Mycket god helhet, bra storlek för åldern, proportionerligt huvud, bra byggnadsförhållande, tillräcklig stram rygg, bra ben, mycket bra vinklar fram och bak, vägvinnande rörelser, bra päls, mycket bra temperament, lovande.

Eli hade varit på utställningen utan bur i flera timmar innan vi skulle in i ringen. Ändå presterade han hur bra som helst! Han har så lätt för att fokusera på mig trots att det är en massa andra hundar runt omkring och en massa folk som tittar på honom. Det känns jättekul. Fler bilder finns i Galleriet!

Jag och Ninni ska till Sthlm hundmässa den 7-8/12. Om det är några fler som ska dit som kör från Skåne så kanske man kan samåka. Hör av er isåfall!

IMG_6203

En tanke på “Utställning i Sofiero 15/9-13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: