Tillbaks på ruta ett…

Broccolin har svikit oss. Eli vill fortfarande inte vara ensam hemma, inte ens i 30 min utan att skälla. Så nu försöker jag lämna honom många gånger korta stunder och ibland 2 timmar. Jag försöker intala mig själv att han kommer bli bättre på att vara ensam och börjar faktiskt lugna ner mig lite nu. Kompostgallret får åka upp nu så han kan vara själv i köket en stund medan jag är och viker tvätt eller nått.

I helgen var vi i Åhus, vilket Eli tyckte var helt UNDERBART. Han sprang lös på stranden, badade, hämtade pinnar, sprang allt han kunde ner och uppför backar i skogen. Han trivdes helt enkelt. Vi ska tillbaka till Åhus nu o helgen, det var så kul att se honom så glad. Han vantrivs verkligen inte i stan, men man märker att han gillar det här ”frihet under ansvar”. Han springer aldrig långt från mig och Joel, stannar när vi ber honom och kommer när vi kallar. Skönt!

Nu ska vi snart anmäla oss till Stockholm Hundmässa! För att få ställa sin hund officiellt måste den vara minst 9 månader och Eli är då 9 månader och 2 dagar (hihi). Känns kul och spännande. Vi får se hur det går!

IMG_6333
En glad Clumber!

IMG_6364
Här vågar han sig ut för att hämta en pinne.

IMG_6377

IMG_6453

Lucky Bear’s Zecret Eli snart 7 månader

IMG_6542
Grabbarna Grus!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: