Elis familj

IMG_4245

Fotograf: Ingrid Melin

Mitt namn är Sara och jag är då Elis matte, bästa vän och syster. Jag är 22 år gammal och bor i centrala Malmö med min pojkvän Joel. Jag läser sista året på sjuksköterskeutbildningen på Malmö Högskola. När jag inte klickar med Eli spelar jag gärna på min kära tvärflöjt.

Jag har länge velat ha en egen hund, speciellt när jag under alla dessa år fått chansen att se och lära mig av min bästa vän Ingrid och hennes Kooiker Tilla. Att få träna en egen hund och att verkligen få lära känna sin hund är något som alltid lockat mig. Året innan jag skaffade Eli var ett väldigt jobbigt år, jag kunde knappt tänka på någonting annat än hund. Så när vi äntligen bestämde oss kändes det verkligen rätt!

Clumber Spanieln är en fantastisk ras med ett underbart temperament. De har större integritet än de flesta Spaniels och ett otroligt stort hjärta. De är envisa, sover gärna inomhus och full fart utomhus!

Eli är verkligen en hund med glimten i ögat. Han är en riktig clown och samtidigt den bästa vännen man någonsin kan önska sig. Han ser när jag är ledsen och han ser när jag är glad. När jag är arg ser han det också men då brukar han alltid showa lite, skämta bort det eller komma och ge mig en stor blöt puss. Då finns det ofta inga sura miner kvar!

Att kärlek kan växa sig så stark bara genom blickar, gester och ett fåtal ord är enligt mig helt otroligt och det är svårt att förklara hur mycket jag älskar min fällande, dreglande, hungriga pälsboll. Det ända jag kan skriva är att jag ser fram emot alla kommande år tillsammans. Jag kommer alltid finnas där för dig. Min fina Eli.

%d bloggare gillar detta: